Tadaaz geboortekaartje met foliedruk

Technisch
Folie: goudfolie
Cliché: magnesium
Drukpers: degel

Tadaaz biedt op haar webshop verschillende kaartjes aan met foliedruk. Sommige kaarten werken met accenten in foliedruk, maar er is ook een exclusiever gamma. Bij deze unieke kaarten wordt de naam van het kindje in folie uitgevoerd!

Hip design van Tadaaz

In dit ontwerp wordt de naam in goudfolie uitgevoerd op een muntgroene achtergrond. Het vogeltje en de ronde hoekjes geven dit ontwerp een lieve en schattige uitstraling. Dankzij het moderne design van Tadaaz springt de naam in het oog en wordt het prachtige effect van de goudfolie benadrukt. Dit kaartje kan ook gecombineerd worden met bijpassende accessoires. Door ‘a touch of gold’ toe te voegen aan de doopsuiker en decoratie kan een mooi geheel gecreëerd worden.

Vlot aanpassen en bestellen

Dit kaartje kan besteld worden via de webshop en dit zonder enige grafische kennis. Tadaaz maakt gebruik van een editor waarmee de achtergrondkleur, het lettertype enz. eenvoudig aangepast kunnen worden. Van dit kaartje is ook een variant in zilverfolie beschikbaar voor een elegante en strakke look.

Artisanale en hoogwaardige druktechniek

Foliedruk is een artisanale druktechniek waarbij men folie op de kaart aanbrengt met een magnesium ‘stempel’, cliché genaamd. Een jarenlange ervaring en oog voor detail garanderen een resultaat van topkwaliteit. Voor dit exclusieve kaartje wordt een speciale cliché aangemaakt en bij de kaarten meegeleverd. Een exclusief souvenir aan een speciale gebeurtenis!

"Tadaaz geboortekaartje met foliedruk" heeft een score van 3.9/5 gebasseerd op 81 stemmen.