Signature: terug naar de kunst van het drukken

Buromac stelt de nieuwe foliecollectie Signature voor. Foliedruk is een artisanale druktechniek waarbij men folie op de kaart aanbrengt met een magnesium ‘stempel’, cliché genaamd. Een jarenlange ervaring en oog voor detail garanderen een resultaat van topkwaliteit. De folie bestaat in glanzende metallic kleuren: goud, zilver, koper en rosé (nieuw!). Daarnaast zijn ook matte kleuren mogelijk: donkerblauw, lichtblauw, rood, lichtroze, wit en zwart.

De nieuwe collectie Signature bevat een aantal stevige papiersoorten, die geschikt zijn voor Luxe Letterpress. Daarbij wordt de foliedruk met een extra reliëfeffect aangebracht. Dit effect is voelbaar en optisch zichtbaar en geeft een extra touch aan elk drukwerk. Er is voor elk wat wils: donkerblauw, zwart, eco of wit papier.

Andere blikvangers zijn nude papier en wit papier met marmerlook op beide zijden. Dit marmerpapier wordt in huis gedrukt en leent zich tot tal van creatieve ontwerpen. Een trendy geboortekaart of een strak en modern visitekaartje, het kan allemaal!

Ook nieuw in het gamma zijn kubusvormige doopsuikerdoosjes. Deze kunnen op alle zijden met folie afgewerkt worden en worden in elkaar gevouwen.

"Signature: terug naar de kunst van het drukken" heeft een score van 3.6/5 gebasseerd op 78 stemmen.